Åsmøtet i ENN

Årsmøtet i ENN arrangeres onsdag 9. mars kl 17 i Professorsboligen, UiO (hjørnet Fredriksgate/Kristian IVs gate).

Etter årsmøteforhandlingene blir det lett servering. 

Fra kl 18:00 inviteres det til foredrag og film i regi av Norsk Arkeologisk Selskap (NAS) om den nesten 2000-årige nordiske tradisjonen med klinkbygging av båter. Bakgrunnen for programmet er at denne historiske tradisjonen – etter fem års prosjektarbeid med den fellesnordiske søknaden – ble skrevet inn på Unescos verdensarvliste over Europas immaterielle kulturarv 14. desember i fjor! Prosjektet har vært ledet av Tore Friis-Olsen i styret i Europa Nostra Norge (ENN). Det er begrenset plass på aftenens program, men vil du undersøke muligheter, kan du kontakte cathrinemschultz@gmail.com

Foreningens årsmelding for 2021 finner du her.