Prisnominasjon

Kjenner du en verdig kandidat som kan nomineres til «European Heritage Awards/Europa Nostra Awards» 2021? EU-kommisjonen og Europa Nostra har lagt ut dokumentasjonen for neste års konkurranse.

Les mer om konkurransen her, og finn søknadsskjema her! (Lenkene åpner i ny fane.)

Endelig tidsfrist for innsendelsen av dokumentasjonen vil i 2020 være 1. oktober. Juryene vil ventelig møtes i februar/mars, og pristildelingen vil finne sted under Den europeiske kulturminnekongressen i Brussel i mai/juni 2021.

Nominasjoner kan sendes inn av organisasjoner, foreninger og enkeltmennesker. Styret i Europa Nostra Norge har en tradisjon for å finne frem gode kandidater, men vi registrerer også at norske prosjekter vinner priser uten at styret har vært involvert i nominasjonene fra Norge.