Sensommerbesøk i Gamle Drøbak

Styret i Europa Nostra Norge ønsker sammen med Verneforeningen Gamle Drøbak velkommen til et sensommerbesøk i Gamle Drøbak, torsdag 18. august kl. 17.00

drobak

De fleste vil huske at Verneforeningen Gamle Drøbak fikk en «Special Mentioning» under pristildelingen i Oslo i juni 2015, for sitt tålmodige arbeid med å ta vare på Gamle Drøbak. Vi vil starte besøket på Bygningsvernsenteret ved Follo Museum som ligger rett utenfor Drøbak. Følg merkingen! Bygningsvernsenteret har gjennom årene vært en viktig bidragsyter til Verneforeningens arbeid i Drøbak.

Deretter har vi en vandring i byen under ledelse av medlemmer av Verneforeningen. Det hele avsluttes med et lett måltid nede i byen.

Sett av tid og dato i kalenderen og meld dere på med en gang, og senest innen 10. august til Cathrine M. Schultz:
epost: cathrinemschultz@gmail.com
mobil: 92 40 11 46.

Det går «Ekspressbuss» (Rute 500 E) fra Bussterminalen i Oslo kl. 16.10 som bruker 42 min frem til Drøbak. Gå av på holdeplassen «Rådhuset» hvor det vil stå folk og ta i mot våre medlemmer. Museet ligger 10 minutters gange fra Rådhuset. Bruker dere egen bil må dere regne med noe mer tid enn Ekspressbussen. Dessverre er det ingen fergeavganger til eller fra Drøbak som passer for vårt besøk!

Det er anledning til å ta med venner.

En påminnelse vil bli sent ut i månedskifte juli/august.

Hilsen styret
Oslo 5. juni 2016